Hae töihin Inseconille

Työtä tarjolla

Etsimme jatkuvasti hyvähenkiseen työyhteisöömme sähkö- ja automaatiotekniikan ammattilaisia. Arvostamme työntekijöissämme vastuullisuutta, huolellisuutta ja kykyä sitoutua aikatauluihin.

Incescon haluaa olla hyvä työnantaja. Pidämme huolta työntekijöidemme työssä viihtymisestä ja hyvinvoinnista. Kannustamme oppimaan ja kehittymään. Arvostamme työntekijöitämme osaajina ja ihmisinä.

Inseconin toimipisteet sijaitsevat Nokialla ja Tampereella. Päätoimialueemme on Pirkanmaa, mutta teemme töitä sopimuksen mukaan myös kohteissa ulkomailla ja muualla Suomessa.

Rekrytointiin liittyvä tietosuojalauseke löytyy täältä.

Jätä avoin hakemus

Oletko kiinnostunut työskentelemään Inseconissa nyt tai tulevaisuudessa? Jätä meille CV:si, kertomus osaamisestasi sekä siitä, millaisia töitä haluat tehdä. Vaikkei meillä olisikaan juuri nyt avoinna sinulle sopivaa työpaikkaa, otamme mielellämme talteen tietosi.

Välillä joudumme etsimään työntekijöitä hyvinkin nopealla aikataululla ja silloin käymme läpi meiltä löytyvät avoimet hakemukset. Lähestymme sopivia ehdokkaita tiedustellaksemme heidän mahdollisuuttaan reagoida akuuttiin tarpeeseemme. Olemme yhteydessä myös silloin, kun meillä avautuu osaamistasi ja kokemustasi vastaava työpaikka julkiseen hakuun.

Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen rekry(at)insecon.fi.

Nyt haemme

Etsimme jatkuvasti

SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOASENTAJIA

TEOLLISUUDEN SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOURAKOINTIIN SEKÄ KUNNOSSAPITOON 

Toivomme valittavilta henkilöiltä muutaman vuoden kokemusta teollisuuden sähkö-/automaatiourakoinnista ja/tai -kunnossapidosta.

Lisäksi valittavalta henkilöltä toivotaan reippautta, oma-aloitteisuutta sekä sitoutuneisuutta kyseisiin työtehtävään. Työnjohtokokemus luetaan eduksesi.

Asiakasyrityksemme tarjoaa urakoinnista ja kunnossapidosta kiinnostuneelle sekä ongelmanratkaistutaitoiselle mielenkiintoisen työn monipuolisissa sähkö- ja automaatioalan urakointi-, kunnossapito- ja huoltotehtävissä, jossa jokainen päivä on erilainen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tehtävistä saat lisätietoa 7:00-15:30 välisenä aikana asennuspäälliköltämme (Jaakko Vitikka, 040 035 3137jaakko.vitikka(at)insecon.fi). Hakemukset voit lähettää suoraan hänelle.